söndag 12 december 2010

Mkt gjort!

Efter en mysig natt igen med lillan klev vi upp vid sju.. Lillan blev feberfri igår äntligen! Betade av Valbo direkt när de öppnade, sen blev det sååå mycket folk!

Mysfian älskar att åka vagn nu när hon sitter helt och ser allt. Tänk vad mycket hon har att upptäcka lixom. Kassörskan på Coop charmade hon också med sitt leende. Inne på H&M så skrek hon glatt så hela affären hörde, man går och små-ler hela tiden, hon bara väntar på att jag ska kolla på henne så garvar hon :) Lära knyta fast hennes leksak i bandet till vantarna, vet inte hur många grr hon kastade ur den ur vagnen.. Sen åkte vi hem vid tolv.. Kollade på en julklapp bara, är inte 100 på den så den får vänta. 3 undies och ett par leggings från Gina fick följa med hem idag. Lillan slocknade i bilen hem, och sover än(!) Har hunnit lagat kyckling och ris och gjort julgodis.. "Leilas bounty road" och hur god var inte det då? Mörk choklad, nötter, salt, maschmallows och bounty, ni kan väl tänka er!!! Munknull!!!!

Magnus och jag åt nyss lunch med 3:e ljuset tänt! Nu i veckan ska vi grilla ute, fläskytterfile! Och kanske ett glas rött? Magnus jobbar sista natten inatt sen har han ledigt i några dagar.

 Undrar om det är lika gott att grilla på vintern? :)

Inga kommentarer: