onsdag 5 januari 2011

Trött únge :)

I morse lade jag Majken i vagnen och gick gatan ner till Carina och Wilma, Majken somna i vagnen, fast hon sov inte så länge.. Trevligt var det iaf, satt och myste på golvet med flickorna i Wilmas lekrum. Majken fick se mycket nytt och blev ompysslad av Wilma.. Hon fick både en väska på axeln och en papperskrona på huvudet! Jag märker hur mycket Majken tycker om andra barn, hon blir så glad!!! Hon stör sig inte alls på att andra barn är närgågna och vill mysa, Wilma som är en riktig mysis!

..sen vid tolv skulle vi gå hem och Majken skulle få äta lax som jag lagade igår, ungen somnade i stort sett i matstolen, lära klä på henne och ut i vagnen, hon somna som en stock! Hon har nyss ätit sista delen av son portion mat nu! :)

Läste i barnmatsböckerna att när de är 8 mån så får de äta lite mer som vi andra, kul! tänk vad mycket smaker ungen har att prova! Har faktiskt kört fisk, fågel och kött, med potatis/rotfrukter eller grönsaker för det mesta nu.. Tänkte vänta tills 8 mån tills hon får äta lite mer pasta och så, då kan de också börja äta mat 2 grr om dagen.. hihi.. Vad äter/åt era barn för mat när de var i 7-8mån åldern? Majken älskar kyckling i alla former :) Krokarna har hon lagt lite åt sidan med, nu är favoriten smörgåsrån med smör :) Kladdigt o gött!

I morgon har vi bott 2 år i huset! :) Kanske man ska ta och basta för första gången då kanske? :) Bara Magnus som använt den än så länge.. Tycker igentligen det ska vara riktig finsk vedeldad, som  hemma hos pappa!

Inga kommentarer: