lördag 5 februari 2011

Inte för att skryta, men..

Har 0 motivation att skriva här igentligen, Majkens 2:a tand är påväg upp och vi har haft 2 oroliga nätter och inte så mycket sömn som hon skämt bort oss med tills nu.. Dagarna går super som vanligt, men hon bökar på nätterna = trött mamma!

Vi har umgåts med Jenny, Nellie och Malin idag :) Vi kollade på Pippi! Är så kul för nu busar tjejerna för fullt, Majken är med med och Nellie tar hant om henne :) Gosisarna!

Tog hem lära-gå-vagnen idag, och herreguuud vilken glad tjej (gladare än vanligt) jag fick, hon ställer sig inte själv än, men man behöver bara ställa henne vid vagnen så traskar hon för fullt och fnittrar sådär ivrigt! Man har fullt upp att få henne att sitta sen, benen är alldeles raka och stretar och vill stå mer :) Jag är bara så orolig att hon slår i överkäken i stången, så en orolig morsa har hon efter sig hela tiden förstås. Vid ett antal tillfällen nu så är jag 100% säker på att hon säger "Barbapappa" "Mamma" & "Pappa", och "Hejhej" förstås. Är så stolt över min lilla tjej! Hon är för det mesta så nöjd och glad, tror hon har det ganska bra här hos oss <3

Inga kommentarer: