onsdag 6 juli 2011

Stockholm!

Stockholmstrippen vart sååå lyckad. Klarade oss undan regnet tom, det var mulet och lite blåsigt, men varmt emellanåt. Majken var så nöjd! Hon gillar ljud och folk omkring sig. Tog en promenad runt på Östermalm och Standvägen, såg en sån där orkester med hästar och militärer, ni vet som går runt och till slottet :)

Var ut och åt på Zanzibar vid sextiden, tog ett glas vin till maten tom, tillochmed då var gumman nöjd, satt och charmade gästerna och servitörerna, haha! Sen gick vi till hotellet, myste med godis och tidningar när lillan somnat.
Dagen efter så blev det lite shopping, fick lite "egentid" på NK ;) (Magnus åkte till Kungsholmen i ett ärende och Majken sov i vagnen). ÅÅÅH säger jag bara.. NK`s barn/babyavdelning!!! Var där en timme haha, så mycket fint! Även om Juice Coutoures mysdress i strl 86 kostade typ 1700:- så fick jag iaf nypa och se den, sjukt fin! Majken fick en bolero från Mexx iaf. Och jag köpte NK`s egna the och en plåtburk till som pryder köket så fint så ;)
Efter att ha lunchat en snabbis och skyndat igenom lite inredningsaffärer så kom M och hämtade upp oss vid ett-tiden.
Stannade till hos svärmor och fick träffa nytillskottet Cosmoz, en 8 veckors Grand danios valp, åååh hur man kan vara så söt förstår jag inte! Han och Majken fann varandra direkt! Brottas och leker, hihi men får akta de små valptänderna bara..

Magnus har 4 skift kvar till semester nu :)

Inga kommentarer: