fredag 16 december 2011

Vagn!

...jaha sitter man här igen, barnvagnsdjungeln ;)

Lär ju ha en syskonvagn i sommar! Har kikat runt lite, och läst.. Fastnade för 2 modeller påengång; Babyjogger och Urban Jungle. De påminner om varandra och kan användas med liggdel.




Ska inte göra något förhastat, har ju tid på mig att bestämma mig, tog 6 månader sist, men har varit såååå nöjd med våran Nitro. Man ska inte hänga upp sig hur de ser ut med liggdelarna, det är ju sittdelarna man använder mest av tiden!

2 kommentarer:

sara sa...

vi har en babyjogger city mini till max.. sån man fäller ihop superenkelt o den blir typ platt! men vi har inte den "elite" med lufthjul men de ska ju inte alls va breda o enkla. så den skulle jag titta närmare på! :) vi har köpt en nitro fast beg till bebis å så får vi se om de blir nån billig syskonvagn eller kanske räcker med åkbräda.. vi får se.. max kommer ju va 3 så kanske inte blir så mkt åka vagn.. o är vi allihopa kan vi gå med varsin vagn :)

sara sa...

ja, eller vi brukar fråga om vi ska ta den eller inte påtyp ikea, o oftast vill han, men sen kliver han ur ibland o går runt :P så visst skulle han kalra sig, men jag gissar att jag kommer gå mer med den lilla ensam o max är på dagis än båda samtidigt :) vi får se! ja, jag fick med två sittdelar o en separat liggdel till nitron :) o vi hade ju en citycross.. som vi va mkt nöjda med o skillnaden är ju typ hjulen :)